недела, 1. август 2021. Вести денес: 0
home Скопје

Трајановски: Шилегов и Богоев за сликање се први, за чистење и работа ги нема

Трајановски: Шилегов и Богоев за сликање се први, за чистење и работа ги нема

Од концептот за јавната чистота и одлагање на отпадот на Петре Шилегов и Стефан Богоев го издвојуваме сликањето и ефтининиот популизам.

Овој полуподземен или подземен контејнер е донација од данска компанија Молок, донација која на Шилегов и Богоев им беше важна само за сликање.

Како и секое чудо за три дена, па така и ова го заборавија. За сликање се први, за чистење и работа никаде ги нема.

Фејсбук статус на Александар Трајановски од ГРОМ.

Коронавирус