сабота, 26. септември 2020. Вести денес: 79
home Скопје

Трајановски: Минор коритото на Вардар е видно оштетено- оваа штета треба да ја санира фирмата што ја направила или ќе ја платат Скопјани? (ФОТО)

Трајановски: Минор коритото на Вардар е видно оштетено- оваа штета треба да ја санира фирмата што ја направила или ќе ја платат Скопјани? (ФОТО)

Минор коритото на Вардар при последното чистење или вадење на песок од него е видно оштетено и се уште не е поправено, вели поранешниот градоначалник на Град Скопје Коце Трајановски.

-За буџетот за наредната година се планираат 1 милион евра пари на скопјани за санација за коритото. Оваа штета треба да ја санира фирмата што ја направила или ќе ја платат Скопјани???, прашува Трајановски на Фејсбук.

Коронавирус