сабота, 8. мај 2021. Вести денес: 0
home Скопје

Трајановски: Аманетот на Гоце Делчев да не го забораваме ни 118 години по неговата смрт

Трајановски: Аманетот на Гоце Делчев да не го забораваме ни 118 години по неговата смрт

Аманетот на Гоце Делчев да не го забораваме ни 118 години по неговата смрт. Аманетот на еден од најголемите македонски ревулуционери кој се бореше за автономна и независна Македонија. Вечна му слава, напиша поранешниот градоначалник на Град Скопје Коце Трајановски.

Коронавирус