сабота, 11. јули 2020. Вести денес: 85
МЕГА БОМБА

Заев договора да паднат судски предмети, „позадински комбинациите се правени со Катица, Оливер, со Радмила“

home Скопје

Тендерот за униформите во општина Аеродром за оваа година пропадна

Тендерот за униформите во општина Аеродром за оваа година пропадна

Тендерот за униформите во општина Аеродром за оваа година пропадна! Децчињата од општината за прв пат после неколку години нема да ја започнат школската година со униформи! #ДојдеЖивот за неспособните !, пишува на Фејсбук страницата Аеродром во моето срце.

Парламентарни избори 2020