понеделник, 25. септември 2023. Вести денес: 112
home Скопје

Стефковски веднаш се фати за работа: Голема еколошка акција за чистење на улиците, парковите и дивите депонии низ општина Гази Баба

Стефковски веднаш се фати за работа: Голема еколошка акција за чистење на улиците, парковите и дивите депонии низ општина Гази Баба

Денес започнавме со голема еколошка акција за чистење на улиците, парковите и дивите депонии низ Општина Гази Баба, изјави новиот градоначалник на општина Гази Баба Бобан Стефковски.

Во ЈКП Гази Баба ќе се вложува и истото ќе биде вистински сервис на граѓаните. Комуналната хигиена е проблем најчесто посочуван од граѓаните. На чистење на Гази Баба ќе работиме во текот на целата година. Гази Баба ќе биде еколошки чиста општина!, потенцираше Стефковски.