недела, 28. мај 2023. Вести денес: 9
home Скопје

Стефковски ги потпиша решенијата за легализација за предмети кои деновиве беа решени

Стефковски ги потпиша решенијата за легализација за предмети кои деновиве беа решени

Ги потпишав решенијата за легализација за предметите кои во изминатите денови беа решени. Се зголемува динамиката на решавање на предметите за легализација, стои во статусот на официјалната Фејсбук страница на градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан Стефковски.

Тој информираше дека администрацијата е задолжена во наредниот период да ги извести граѓаните за комплетирање на документацијата во предметите, а потоа во најкраток рок да изготви пресметка и решение за легализација.