среда, 23. јуни 2021. Вести денес: 65
home Скопје

Среде центарот на Скопје улица „недопрена“ од властите- снегот ги затече надлежните среде викенд (ФОТО)

Среде центарот на Скопје улица „недопрена“ од властите- снегот ги затече надлежните среде викенд (ФОТО)

Очигледно вработените во комуналните претпријатија во општините и градот Скопје денеска наместо да се терен, одмараат додека безбедноста на граѓаните е загрозена од снегот кој непрестанато паѓа.

Станува збор за улицата Орце Николов во Скопје, поточно улицата која води кон Дебар маало.

Доказ дека снегот ги изненади властите е повеќе од јасно како и секоја година…

ЕУРО 2020

Македонија