среда, 8. декември 2021. Вести денес: 117
home Скопје

Советниците на СДСМ во Кисела Вода покажаа голема негрижа: За „Хаваријата во Охис“ одбија да разговараат

Советниците на СДСМ во Кисела Вода покажаа голема негрижа: За „Хаваријата во Охис“ одбија да разговараат

Денеска на седницата на општината Кисела Вода поголемото мнозинство на советници од власта не го прифатија предлогот за да се стави на дневен ред точката за разгледување на „Хаваријата во Охис“.

ЗА оваа точка гласаа 8 советници, воздржани немаше, а против гласаа 12.

Советниците на СДСМ покажаа голема негрижа за граѓаните, пред се за нивното здравје.

Хаваријата во Охис воопшто не е тема која тие треба да ја избегнат бидејќи од случувањатаграѓаните беа премногу вознемирени.

Коронавирус