понеделник, 27. јануари 2020. Вести денес: 173
home Скопје

Советничката Андоновска на средба со претставници на ОБСЕ: Приоритетите на граѓаните на Ѓорче Петров, се приоритети и на ВМРО-ДПМНЕ

Советничката Андоновска на средба со претставници на ОБСЕ: Приоритетите на граѓаните на Ѓорче Петров, се приоритети и на ВМРО-ДПМНЕ

Приоритетите на граѓаните на Ѓорче Петров, се приоритети и на ВМРО-ДПМНЕ, истакнува советничката Марија Андоновска.

-Како советник во општина Ѓорче Петров, денеска остварив средба со преставници на ОБСЕ, на која ги известив за актуелните случувања во општината, работата на градоначалникот, проблемите и предизвиците со кои се соочуваме како советничка група, а воедно и за вистинските приоритети на жителите на Ѓорче Петров и потребата истите да бидат реализирани, објави таа на Фејсбук.