четврток, 28. јули 2022. Вести денес: 181
home Скопје

Советничкагрупа на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата на Град Скопје за Шилегов: Лажго – Самиот вети зип лајн, самиот излажа! (ВИДЕО)

Советничкагрупа на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата на Град Скопје за Шилегов: Лажго – Самиот вети зип лајн, самиот излажа! (ВИДЕО)

Шилегов е градоначалник лажго. Самиот вети зип лајн, самиот излажа, пишуваат на својата Фејсбук страница од советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата на Град Скопје.

Коронавирус