четврток, 24. јуни 2021. Вести денес: 0
home Скопје

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов лаже за Езерото Треска кое станува симбол на урбаната мафија

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов лаже за Езерото Треска кое станува симбол на урбаната мафија

Градоначалникот Шилегов лаже за Езерото Треска кое станува симбол на урбаната мафија и печат на неговото хаотично и неуспешно водење на градот Скопје.

Фејсбук статус на Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ.

ЕУРО 2020

Македонија