понеделник, 28. ноември 2022. Вести денес: 167
home Скопје

Сопиште следниве два дена може да остане без вода

Сопиште следниве два дена може да остане без вода

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека на ден 23.04.2018 год. и 24.04.2018 год. (понеделник и вторник),  заради чистење и хлорирање на резервоарот Добри Дол, од 09:00 часот до завршување на работите, можно е да има мал прекин во водоснабдувањето на корисниците од с. Добри Дол, општина Сопиште.

Коронавирус