недела, 11. јуни 2023. Вести денес: 0
home Скопје

Сообраќаен хаос на Матка: Ни напред, ни назад- заглавени голем број граѓани (ФОТО)

Сообраќаен хаос на Матка: Ни напред, ни назад- заглавени голем број граѓани (ФОТО)

Тотално заглавување на Матка. Ни напред ни назад. Полиција не крева телефон. Нема да не’ биде ни за 100 години! Кутри туристи!

извор/фото: фејсбук