недела, 17. октомври 2021. Вести денес: 247
home Скопје

СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО: Данела Арсовска ја почнува изборната кампања

СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО: Данела Арсовска ја почнува изборната кампања

Денес почнува изборната кампања на независниот кандидат за градоначалник на Град Скопје, Данела Арсовска.

Настанот ќе се одржи денес, 27.09.2021 година, понеделник со почеток во 13:30 часот, во вила Веранда (Нерези).

Настанот можете да го следите во живо на линкот во продолжение:

Локални избори 2021