понеделник, 1. јуни 2020. Вести денес: 9
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Скопје

Скопјанка и дел од корисниците од бул. Кузман Јосифовски Питу утре без струја

Скопјанка и дел од корисниците од бул. Кузман Јосифовски Питу утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека на ден 07.04.2020 год. (вторник) се планирани следните технички зафати во електро-системот на Град Скопје и без електрична енергија ќе останат:

• во периодот од 08:30 до 13:00 часот корисниците од Бул. Кузман Јосифовски Питу бр. 15 влез 2 објект СКОПЈАНКА. (Општина Центар)

• во периодот од 12:30 до 16:00 часот корисниците од Бул. Кузман Јосифовски Питу бр. 15 влез 3. Општина Центар)

Коронавирус