недела, 31. мај 2020. Вести денес: 27
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Скопје

Шуто Оризари од понеделник до петок со куси прекини во водоснабдувањето

Шуто Оризари од понеделник до петок со куси прекини во водоснабдувањето

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека од понеделник 18.05.2020 година до петок 22.05.2020 година ќе се врши чистење и дезинфекција на резервоарот Шуто Оризари.

Во овој период можни се кратки прекини на водоснабдувањето во населбата Шуто Оризари.

Прекините нема да бидат подолги од 15 до 20 минути во утринските часови.

Коронавирус