понеделник, 30. март 2020. Вести денес: 48
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Скопје

„Школка“ замачкана по бришењето на Сонцето од Кутлеш

„Школка“ замачкана по бришењето на Сонцето од Кутлеш

Град Скопје експресно реагираше и повторно ја искречи „Школка“ во Градскиот парк, откако во „герила“ акција утрово некој го нацртал Сонцето од Кутлеш на објектот кој преднекој ден беше „освежен“ .

Сега, по интервенцијата од градските власти, „Школка“ изгледа прилично „замачкано“.

Со Преспанскиот договор, од 12 август е забранета употреба на 16-кракото сонце…