вторник, 15. јуни 2021. Вести денес: 0
home Скопје

Шилегов ветува, но не остварува! До каде е изградбата на новата „Универзална сала“?

Шилегов ветува, но не остварува! До каде е изградбата на новата „Универзална сала“?

Во предизборната кампања за градоначалник вети дека ќе изгради нова „Унивезална сала“, но веќе трета година ни трага ни глас од тоа.

„Универзална сала“ не само што не започна да ја гради, туку Шилегов целосно ја запусти. Па така, доколку прошетате во кругот на салата единствено што може да забележите е ѓубре и ишкртани ѕидови.

ЕУРО 2020

Македонија