четврток, 28. јули 2022. Вести денес: 181
home Скопје

Шилегов донесе живот и за животните, овца на улица Македонија

Шилегов донесе живот и за животните, овца на улица Македонија

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов во предизборната кампања им ветуваше многу на скопјани, но малку што од тоа е исполнето.

Имено, покрај тоа што скоро ништо од ветувањата не е исполнето, денеска се појави и фотографија на која што се гледа овца како шета во централното градско подрачје.

Дел од граѓаните прашуваат дели оваа слика може да се види во некоја друга европска метропола.

Коронавирус