понеделник, 26. октомври 2020. Вести денес: 21
home Скопје

Селата Бојана и Копаница утре без вода

Селата Бојана и Копаница утре без вода

Од ЈП Водовод и канализација е добиено известување дека заради чистење, дезинфекција и испирање на резервоарот во с. Рашче, на ден 06.10.2020 год. (вторник), во периодот од 09:00 часот до завршување на интервенцијата без водоснабдување ќе останат истото село и селата Бојане и Копаница. (Општина Сарај)

Коронавирус