недела, 28. ноември 2021. Вести денес: 85
home Скопје

СЦ „Борис Трајковски“ нема да работи наредните 14 дена

СЦ „Борис Трајковски“ нема да работи наредните 14 дена

Согласно последните издадени забрани за одржување на сите собири на отворено и затворено од Комисијата за заразни болести и Министерство за здравство, се известуваат сите корисници на содржините на Спортскиот Центар „Борис Трајковски“, дека од 11.03.2020 , па во наредните 14 дена, истиот нема да работи, информираат од спортскиот центар.

Спортските настани во наредните 30 дена ќе се одржуваат без публика.

Коронавирус