четврток, 28. септември 2023. Вести денес: 132
home Скопје

Санирани дефектите во Ѓорче и Припор, водоснабдувањето нормализирано

Санирани дефектите во Ѓорче и Припор, водоснабдувањето нормализирано

Дефектот на улицата „Кузман Шапкарев“ 3 во населба Ѓорче Петров е саниран и водоснабдувањето е нормализирано во 18:15 часот, соопшти ЈП „Водовод“.

Саниран е и дефектот на улицата „Христо Татарчев“ 22 и 22/33 во населба Припор, а водоснабдувањето е нормализирано во 18:30 часот.