среда, 22. јуни 2022. Вести денес: 141
АКТУЕЛНО

Падна владата во Бугарија, Кирил Петков повеќе не е премиер

home Скопје

Саниран уличниот дефект на булевар „Јане Сандански“

Саниран уличниот дефект на булевар „Јане Сандански“

Санирањето на уличниот дефект од Ф-150 мм, на бул.Јане Сандански бр.78 во населба Аеродром е завршено.

Водоснабдувањето е нормализирано во 19:30 часот.

Коронавирус