четврток, 2. февруари 2023. Вести денес: 82
home Скопје

Санација на железнички премин во Илинден, сообраќајот со посебен режим

Санација на железнички премин во Илинден, сообраќајот со посебен режим

Од 9 до 14 часот денеска ќе се врши санација на прекин преку железничка пруга во општина Илинден кај местото викано Плац.

Од општината информираат дека за време на санацијата, сообраќајот ќе се одвива со посебен режим обележан со сообраќајна сигнализација, а информацијата за пренасочување на сообраќајот за автобусите на ЈСП Скопје ќе биде објавена на официјалната страна на ЈСП Скопје. http//www.jsp.com.mk.