понеделник, 16. декември 2019. Вести денес: 31
home Скопје

Радост во скопската зоолошка: Се роди бебето Благица (ФОТО)

Радост во скопската зоолошка: Се роди бебето Благица (ФОТО)

На Благовец се роди бебе-јагне во скопската зоолошка и го доби името Благица.

Скопје ЗОО ја сподели убавата вест на Фејсбук.