понеделник, 28. ноември 2022. Вести денес: 167
home Скопје

Проверете дали во сабота и понеделник ќе има струја на вашата улица

Проверете дали во сабота и понеделник ќе има струја на вашата улица

Од ЕВН Македонија АД  известуваат дека на ден 21.04.2018 година (сабота) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 09:00 до 14:00 часот, дел од корисниците од улиците Његошева и Софиска во општина Карпош.

На ден 23.04.2018 година,  (понеделник ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08:30 до 12:00 часот, корисниците од ул. Руди Чаевец бр.5 и бр.27 во  општина Аеродром.

– во периодот од 08:30 до 12:30 часот, корисниците од населба Кучевишка бара – улици бр.2, 6 и 8 во општина Чучер Сандево.

Коронавирус