петок, 7. мај 2021. Вести денес: 173
home Скопје

ПРОТЕСТ: Утре блокада на улица во Ѓорче Петров- СТОП ЗА ДИВОГРАДБИТЕ

ПРОТЕСТ: Утре блокада на улица во Ѓорче Петров- СТОП ЗА ДИВОГРАДБИТЕ

-ПРОТЕСТ ❗ БЛОКАДА ❗ ПРОТЕСТ ❗БЛОКАДА ❗
Утре (05.05) од 12ч. до 16ч. БЛОКАДА на Ул. РАДУШКА ❗
Една година раскопана улица на КОЈА ГРАДИ СЕКОЈ ШТО ЌЕ СТИГНЕ ❗
Улица “ДИВОГРАДБА” ❗
За аванси и “под маса” во “кеш” се загрозува целокупната безбедност на населението ❗
МАСОВНИ ДЕМОНСТРАЦИИ И БЛОКАДА се единствениот начин да се запре ова лудило од локалните власти затоа што ништо друго не ги допира ❗
СТОП ЗА ДИВОГРАДБИТЕ ❗
СЕ ГЛЕДАМЕ НА УЛИЦА ❗, пишува во објавата на фејсбук страницата Ѓорче Петров.

Коронавирус