среда, 22. јуни 2022. Вести денес: 156
АКТУЕЛНО

Падна владата во Бугарија, Кирил Петков повеќе не е премиер

home Скопје

Пролетна акција на ЈП Водовод и канализација – Скопје во општина Ѓорче Петров

Пролетна акција на ЈП Водовод и канализација – Скопје во општина Ѓорче Петров

Екипите на ЈП Водовод и канализација – Скопје, во текот на работните активности за имплементација на пролетната акција која се спроведува во соработка со сите претпријатија на Град Скопје, на ден 19.05.2022 год., во Општина Ѓорче Петров ги спроведoa следните активности:

На ул. Борис Сарафов извршена е контрола на 35 шахти, рачно се исчистени 15 шахти, 117 сливници, извршено е перење на канализациона линија со цистерна вакуум 330 м и прочистување со цистерна притисок 360 м.

Коронавирус