четврток, 24. јуни 2021. Вести денес: 50
home Скопје

Продолжуваат ноќните операции на градежните узурпатори во Кисела Вода (ФОТО)

Продолжуваат ноќните операции на градежните узурпатори во Кисела Вода (ФОТО)

Продолжуваат ноќните операции на градежните узурпатори во Кисела Вода. Викенд, ноќе, нема одмор од бетонизирање. Надлежните инспекции не можат да го најдат патот до оваа општина, каде што се вративме во примитивизам да живееме.
КИСЕЛА ВОДА живее во DARK AGE..

Фејсбук статус на профилот „За Расадник на можности, за хуман живот во Кисела Вода“

ЕУРО 2020

Македонија