вторник, 18. јануари 2022. Вести денес: 89
home Скопје

Прекин во водоснабдувањето во дел од населба Ѓорче Петров

Прекин во водоснабдувањето во дел од населба Ѓорче Петров

Поради промена на затварачи од Ф 80 мм и Ф 100 мм на ул.„Вера Циривири“ број 14 во населбата Ѓорче Петров, денеска ќе има прекин во водоснабдувањето на ул.„Вера Циривири“ и дел ул.„Мечкин Камен“.

Прекинот во водоснабдувањето, како што информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје, ќе биде од 9:40  часот до завршување на работата.

Коронавирус