четврток, 28. октомври 2021. Вести денес: 49
home Скопје

Повеќе улици во Скопје утре ќе останат без струја

Повеќе улици во Скопје утре ќе останат без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 11.09.2020 година (петок) без електрична енергија ќе останат:

  • Од 12.30 до 15.00 часот, корисниците од ул.Исаија Мажовски зграда 40, и објекти во нејзина близина. ( опш. Ѓорче Петров )
  • Од 09.30 до 11.30 часот, корисниците од дел од ул.Цветан Михајловски, дел од ул.Воин Драшковиќ, ул.Кичевска зграда 11, и зграда 4. (опш. Ѓорче Петров )
  • од 11.00 до 13,00 часот, дел од корисниците на ул.Козле 6 (опш. Карпош)
  • од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од ул. Милан Мијалковиќ, од бр.35 до бр.50. ( опш. Кисела Вода ),
  • Од 09.00 до 13.00 часот, дел од потрошувачите на ул.Воин Драшковиќ ( Ѓорче Петров )

Локални избори 2021