среда, 20. јануари 2021. Вести денес: 22
home Скопје

Повеќе улици во Кисела Вода утре без струја

Повеќе улици во Кисела Вода утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека за утре се планирани следните технички зафати во електро-системот на градот Скопје.

-во периодот од 11:30-16:00 часот ќе останат корисниците од ул.Иван Мажураниќ. (општина К.Вода)
-во периодот од 09:00-15:00 часот ќе останат корисниците на дел од ул.Киро Фетак-1. (општина К.Вода)
-во периодот од 09:00-11:30 часот ќе останат корисниците од ул.Ѓорѓи Динката од бр.34-38, ул.Герника од бр.1-15. (општина К.Вода)

Коронавирус