петок, 30. септември 2022. Вести денес: 174
home Скопје

Повеќе улици од Карпош и Студеничани утре ќе останат без струја

Повеќе улици од Карпош и Студеничани утре ќе останат без струја

Заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 26.02.2021 година (петок), без електрична енергија ќе останат следните корисници:

  • од 08:30 до 15:00 часот, с. Алдинци и  објектите во месноста –  Мала Река. (Општина Студеничани)
  • од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од објектите во околината на Бензинската Пумпа – Макпетрол на ул. Козле.  (Општина Карпош)
  • од 09:00 до 15:00 часот, улиците:  Роналд Реган, Осло, Бањалучка и  дел од  ул. Митрополит Теодосиј  Гологанов во близина на Реплек. (Општина Карпош)
  • од 12:00 до 14:00 часот, корисниците од ул. Леринска од бр. 1 до бр. 10, ул. Милан Марковиќ од бр. 1 до бр. 20, ул. Козле од бр. 1 до бр. 20, и ул. Стогово од бр. 1 до бр. 15. (Општина Карпош)

Коронавирус