вторник, 2. март 2021. Вести денес: 152
home Скопје

Повеќе скопски села во понеделник без вода

Повеќе скопски села во понеделник без вода

ЈП Водовод и Канализација, известува дека во понеделник на 3-ти поради контрола на трафостаницата лоцирана во Пумпена станица Сарај прекин на водоснабдување или намален притисок ќе има од 09:00 до 11:00 часот.

Прекин на водоснабдување или намaлeн притисок ќе има во населените места Сарај, Глумово Матка Љубин и Арнакија.

Коронавирус