петок, 30. септември 2022. Вести денес: 93
home Скопје

Повеќе скопски општини во понеделник без струја

Повеќе скопски општини во понеделник без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека за ден 22.06.2020 година (понеделник), се планирани следните технички зафати во електро-системот во градот Скопје:

-во периодот од 09:00-12:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците на дел од ул.Бањалучка. (општина Карпош); дел од ул.Христо Татарчев броевите:26, 28, 30 и други, како и дел од ул.Вера Јоциќ. (општина К.Вода)

-во периодот од 09:00-09:30 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Вамбел и дуќаните пред и по надвозникот.(општина Г.Баба)

-во периодот од 09:00-14:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Вамбел зграда бр.2 и бр.4. (општина Г.Баба)

-во периодот од 07:00-15:30 часот без електрична енергија ќе останат корисниците на дел од Бул.Никола Карев на вкрстување со ул.Топаанска, , ул.Самоилова од бр.98-172 (кај Американската Амбасада,(општина Ценатар ); ул.Топанска; ул.Банатска (општина Чаир)

-во периодот од 14:00-14:30 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Вамбел и дуќаните пред и по надвозникот.(општина Г.Баба)

Коронавирус