недела, 29. ноември 2020. Вести денес: 90
home Скопје

Повеќе скопски општини утре ќе останат без струја

Повеќе скопски општини утре ќе останат без струја

Заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат:

-од 08:30 до 15:30 часот, корисниците од ул. 8  и ул. 9 во нас. Илинден,  општина Илинден.

-од 08:30 до 15:30 часот, корисниците од с. Нова Брезница како и  Сателитскиот Центар –  Нова Брезница  и Ловиштето –  Јасен, општина  Сопиште.

-од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од  ул. 7 во с. Батинци, општина Студеничани.

-од 09:00 до 16:00 часот, корисниците од  ул. Христо Татарчев од бр. 204 до бр. 228, општина Кисела Вода.

-од 11:00 до 14:00 часот, корисниците од  дел од ул. Симеон Кавракиров, дел од ул. Вангел Тодоровски  и  дел од ул. Коста Новаковиќ, општина Аеродром.

Коронавирус