четврток, 17. јуни 2021. Вести денес: 31
home Скопје

Повеќе скопски општини утре без струја

Повеќе скопски општини утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 04.02.2021 година (четврток ) се планирани следните технички зафати во електроенергетскиот систем во Градот Скопје.

-во периодот од 08:30-15:30 часот без електрична ќе останат корисниците од ул.Невена Ѓорѓиева Дуња и ул.368. (општина К.Вода)
-во периодот од 09:00-15:00 часот без електрична ќе останат корисниците од ул.536 во с.Марино. (општина Илинден)
-во периодот од 09:00-13:00 часот без електрична ќе останат корисниците на дел од с.Батинци поточно ул.10. (општина Студеничани)
-во периодот од 09:00-11:00 часот без електрична ќе останат корисниците од с.Крушопек, дел од с.Сарај (базен Сарај). (општина Сарај)
-во периодот од 08:30-10:30 часот без електрична ќе останат корисниците од место викано нас.Морани и место викано Св.Петка. (општина Студеничани)

ЕУРО 2020

Македонија