недела, 9. август 2020. Вести денес: 90
home Скопје

Повеќе скопски општини утре без струја

Повеќе скопски општини утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека на 08.07.2020 година (среда), планирани се следните технички зафати во електро-системот во градот Скопје.

-во периодот од 08:30-15:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Локов; ул.Димо Хаџи Димов; делот од раскрсницата од ул.Народни Херои кон Бабин Дол. (општина К.Вода)

-во периодот од 12:30-15:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Даскал Камче бр.1 (објектите во близината); ул.Гиго Михајловски бр.6 ( објектите во близината). (општина Карпош)

-во периодот од 09:00-11:30 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Бранислав Нушиќ бр.4, 11 и 13. (општина Карпош)

-во периодот од 08:30-10:30 часот без електрична енергија ќе останат корисниците на дел од ул.Апостол Гусларот до ОУ Јохан Хајнрих Песталоци. (општина Центар)

-во периодот од 11:00-15:30 часот без електрична енергија ќе останат корисниците на од ул,Антон Велковски кај вкрстување со со ул.Авдија Авдовиќ, ул.Алија Авдовиќ. (општина Г.Баба)

-во периодот од 10:00-12:30 часот без електрична енергија ќе останат корисниците на поголем дел од с.Цветово. (општина Студеничани)

-во периодот од 09:00-14:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците на дел од ул.Девол. (општина Карпош)

Коронавирус