недела, 12. јули 2020. Вести денес: 139
МЕГА БОМБА

Нуклеарна бoмба: Заев зема рeкет од 6 милиони евра! (АУДИО)

Во живо

Мицкоски ја промовира програмата на ВМРО-ДПМНЕ во Штип

home Скопје

Повеќе скопски општини утре без струја

Повеќе скопски општини утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека за ден 19.06.2020 год. (петок) се планирани технички зафати во електро-системот на Град Скопје и без електрична енергија ќе останат:

• во периодот од 10:00 до 13:00 часот корисниците од ул. „Букурешка“ бр. 49 и дел од корисниците на ул. „Букурешка “. (Општина Карпош)

• во периодот од 08:15 до 15:45 часот корисниците од ИЛИНДЕН: од Ул. „34“ бб „Илинден“ односно фирмите „Југоекспорт стил“, „Сатра“, „Фарма Прима“, „Ники Инвест,“ „Махиндра Македонија“ и „МАН Импортер Македонија“. (Општина Илинден)

• во периодот од 09:00 до 15:00 часот корисниците од с. Бардовци дел од ул. „2“ (Општина Карпош),

• во периодот од 09:00 до 11:30 часот корисниците од с. Глуво. (Општина Чучер Сандево )

Парламентарни избори 2020