недела, 5. февруари 2023. Вести денес: 56
home Скопје

Повеќе скопски населби утре ќе останат без струја

Повеќе скопски населби утре ќе останат без струја

Од ЕВН Македонија известуваат дека на ден 06.07.2021 година (вторник) без електрична енергија ќе останат:

-во периодот од 07.30 до 15.00 часот, корисниците од улиците 163, 164 и 165 во населба Крњево, како и корисниците од ул. Хусеин Бајрам. (општина Центар)

-во периодот од 09.00 до 13.00 часот,  дел од корисниците од ул. Божидар Рајковиќ, корисниците од ул. Мите Богоевски – подулица 1 од бр.1 до бр.10. (општина Аеродром), корисниците од ул. Палмиро Тољати и објектите на Велково Меанче, Гостилница Јато и Сервис Колевски. (општина Гази Баба)

-во периодот од 09.45 до 14.30 часот, дел од корисниците од село Орман. (општина Ѓорче Петров)

-во периодот од 12.00 до 13.00 часот, корисниците од ул. Македонско Косовска Бригада – улица 44 , како и дел од корисниците од ул. Гвадалахара. (општина Шуто Оризари)