недела, 31. мај 2020. Вести денес: 21
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Скопје

Повеќе делови од Студеничани без струја во недела, делови од Ѓорче Петров и Шуто Оризари во понеделник

Повеќе делови од Студеничани без струја во недела, делови од Ѓорче Петров и Шуто Оризари во понеделник

Од ЕВН Македонија АД добиено е известување дека на ден 17.05.2020 година ( недела ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 06.00 до 10.00 часот, корисниците од селата Горно и Долно Количани, Црвена Вода, Палиград, Вртекица, Рамни Габер, Цветово, Драчевица, Мала Река и Алдинци, како и објектите на МВР и АРМ на Солунска Глава. ( општина Студеничани )

На ден 18.05.2020 година ( понеделник ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 09.00 до 12.00 часот, дел од корисниците од ул. Фјодор Достоевски. ( општина Ѓорче Петров )

– во периодот од 09.00 до 14.30 часот, дел од корисниците од ул. Индира Ганди лоцирани кај фирмата Џиди Комерц. ( општина Шуто Оризари )

Коронавирус