понеделник, 17. јануари 2022. Вести денес: 32
home Скопје

Поранешна Стаклара денес без струја, утре дел од Пакошево

Поранешна Стаклара денес без струја, утре дел од Пакошево

Заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат:

на ден 31.08.2020 година ( понеделник ),
• од 10:00 до 12:30 часот, објектот на фирмата Гранд Експорт во кругот на поранешната фабрика – Стаклара. ( Општина Кисела Вода )

на ден 01.09.2020 година ( вторник )
• од 09:00 до 14:00 часот, дел од с. Пакошево. ( Општина Зелениково )

Коронавирус