четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 163
home Скопје

Поради технички зафати утре и во вторник без струја делови од неколку скопски општини

Поради технички зафати утре и во вторник без струја делови од неколку скопски општини

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат следните корисници:

На ден 23.11.2020 година ( понеделник),

-од 08:30 до 15:00 часот, повремени прекини ќе имаат корисниците од дел од ул. Козара. ( Општина Центар )

-Од 09:00 до 11:00 часот и од 12:00 до 14:00 часот, без електрична енергија ќе бидат корисниците од дел од ул. Лука Геров. (Општина Ѓорче Петров)

-Од 09:00 до 13:00 часот, дел од с. Зелениково во близина на општината. (Општина Зелениково)

-Од 09:00 до 15:00 часот делови од улиците: Индира Ганди и Пелагонија. (Општина Шуто Оризари)

На ден 24.11.2020 година (вторник),

-Од 08:30 до 12:00 часот, дел од Волково, поточно објектите во околина на фирмите: Гранит и Водостопанство – Вардар. (Општина Ѓорче Петров)

-Од 09:00 до 10:00 часот, ул. Исаија Маџоски згради со бр: 29, 32, 34, 36 и 38 како и Детска градинка – Росица. (Општина Ѓорче Петров)

-Од 09:00 до 12:00 часот, ул. Борка Талески бр. 26. (Општина Центар)

-Од 09:00 до 15:00 часот, дел од корисниците од ул. Митрополит Теодосиј Гологанов, (во близина на објектите со броеви 72 и 74) и делови од улиците: Њуделхиска, Анкарска и Атинска. (Општина Карпош)

-Од 10:30 до 11:30 часот, дел од ул. Веле Марков. (Општина Ѓорче Петров)

-Од 12:00 до 13:00 часот, ул. Стево Филиповиќ зграда 2 и зграда 4. (Општина Ѓорче Петров)

-Од 13:30 до 14:30 часот, делови од улиците: Мраморец и Белишка. (Општина Ѓорче Петров)

Коронавирус