понеделник, 5. јуни 2023. Вести денес: 52
home Скопје

„Пола мандат помина, а Шилегов сруши едвај една куќа за која судските постапки беа 90 % завршени“

„Пола мандат помина, а Шилегов сруши едвај една куќа за која судските постапки беа 90 % завршени“

Пола мандат помина, а Петре Шилегов сруши едвај една куќа за која судските постапки беа 90 % завршени, вели поранешниот градоначалник на Град Скопје Коце Трајановски.

-Како би изгледало кога би направил еден булевар??? Веројатно ќе почекаме уште доста време пред да видиме, пишува Трајановски на Фејсбук.