сабота, 4. февруари 2023. Вести денес: 22
Во живо

Делегации на ВМРО-ДПМНЕ ќе оддадат почит пред гробот на Гоце Делчев

home Скопје

ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА КАКО ОБЕЛЕЖАНО МИНСКО ПОЛЕ: Тоа што ВМРО-ДПМНЕ го изгради, СДСМ неможат да го оддржуваат – а за да направат нешто не станува збор (ФОТО)

ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА КАКО ОБЕЛЕЖАНО МИНСКО ПОЛЕ: Тоа што ВМРО-ДПМНЕ го изгради, СДСМ неможат да го оддржуваат – а за да направат нешто не станува збор (ФОТО)

Плоштадот Македонија во Скопје изгледа како обележано минско поле, ова го потврдуваат и следните фотографии, а од истите можи да се заклучи дека Градот речиси и да не води грижа околу оддржувањето.

Прашањето кое што се поставува е „дали некој треба да се повреди, да скрши нога или рака за градоначалникот Петре Шилегов се освести и да се фати за работа за што има и должност и обврска?“.

Треба да зе напомене дека се она што ВМРО-ДПМНЕ изгради, од СДСМ очигледно е дека неможат да го оддржуваат, а за да направат или изградат нешто не станува ни збор.

Во продолжение фотографии од плоштадот Македонија, кој што наликува на обележано минско поле: