петок, 14. мај 2021. Вести денес: 0
home Скопје

Пингвините излегоа од карантин, погледнете ги најуникатните жители на скопската зоолошка

Пингвините излегоа од карантин, погледнете ги најуникатните жители на скопската зоолошка

Пингвините повеќе не се во карантин и се достапни и за посетителите.

-Повелете во Скопје ЗОО, да ги запознаете нашите најуникатни жители, секој со свој различен карактер и темперамент, порачаа од скопската зоолошка.

Коронавирус