четврток, 9. декември 2021. Вести денес: 52
home Скопје

Патот кој води кон Теферич 30 дена ќе биде затворен за сообраќај

Патот кој води кон Теферич 30 дена ќе биде затворен за сообраќај

Општина Кисела Вода информира дека во следните 30 дена заради санација, патот кој води кон населеното место Теферич ќе биде затворен за сообраќај.

Локалната самоуправа ги замолува учесниците во сообраќајот за трпение и разбирање додека се одвиваат градежните зафати на патот.

Коронавирус