петок, 11. јуни 2021. Вести денес: 131
home Скопје

Партизанска и дел од овој булевар утре ќе бидат без вода

Партизанска и дел од овој булевар утре ќе бидат без вода

Од ЈП Водовод и Канализација добивме известување дека на ден 06.05.2021 година ( четврток), поради дефект на против пожарен хидрант од Ф 80 мм на Бул.Партизански Одреди бр.7 во нас.Центар , без водоснабдување од 08:30 часот до завршување на дефектот, ќе останат:

– дел од корисниците од Бул.Партизански Одреди како и дел од Бул.Мито Василев Хаџивасилев Јасмин . (општина Центар)

ЕУРО 2020

Македонија