четврток, 17. јуни 2021. Вести денес: 6
home Скопје

Паркингот во Скопје денес е бесплатен

Паркингот во Скопје денес е бесплатен

Паркирањето на јавните паркиралишта и јавните површини со кои стопанисува ЈП „Градски паркинг” денеска е бесплатно.

Како што соопшти претпријатието, нема да се врши наплата зашто е неработен ден.

ЕУРО 2020

Македонија