недела, 31. јули 2022. Вести денес: 15
home Скопје

Отворање на Домот на култура – Кино во Драчево

Отворање на Домот на култура – Кино во Драчево

Во село Драчево денеска ќе биде отворен Домот на култура – Кино, инвестиција на Општина Кисела Вода и Агенцијата за финансиска подршка во земјоделството и руралниот развој.

На отворањето ќе присуствуваат министерот за култура Ирена Стефоска, градоначалникот на општина Кисела Вода, Филип Темелковски, како и директорот на Агенцијата за финансиска подршка во земјоделството и руралниот развој, Николче Бабовски.

Коронавирус